Printing Katalog Kanthi Tab Indeks
  • Printing Katalog Kanthi Tab Indeks - 0 Printing Katalog Kanthi Tab Indeks - 0
  • Printing Katalog Kanthi Tab Indeks - 1 Printing Katalog Kanthi Tab Indeks - 1
  • Printing Katalog Kanthi Tab Indeks - 2 Printing Katalog Kanthi Tab Indeks - 2
  • Printing Katalog Kanthi Tab Indeks - 3 Printing Katalog Kanthi Tab Indeks - 3
  • Printing Katalog Kanthi Tab Indeks - 4 Printing Katalog Kanthi Tab Indeks - 4

Printing Katalog Kanthi Tab Indeks

Pencetakan Katalog kanthi tab indeks: Tab Indeks ngidini referensi cepet kanggo katalog sing dicithak, Buku Pegangan sing dicithak, Proposal sing dicithak lan Presentasi sing dicithak. Pencetakan katalog kanthi tab indeks nyedhiyakake label sing ringkes kanggo saben bagean, ngidini pangguna kanthi cepet nemokake wilayah tartamtu ing informasi sing dicithak. Pencetakan katalog nganggo tab indeks paling umum digunakake kanggo misahake lan ngenali kategori Produk.
KATALOG TAB-CUT: FOR PUBLICATIONS Friendly USER. merek sampeyan pinggiran nalika nerangake pilihan konsumen.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Printing Katalog Kanthi Tab Indeks


Pencetakan Katalog kanthi tab indeks: Tab Indeks ngidini referensi cepet kanggo katalog sing dicithak, Buku Pegangan sing dicithak, Proposal sing dicithak lan Presentasi sing dicithak. Pencetakan katalog kanthi tab indeks nyedhiyakake label sing ringkes kanggo saben bagean, ngidini pangguna kanthi cepet nemokake wilayah tartamtu ing informasi sing dicithak. Pencetakan katalog nganggo tab indeks paling umum digunakake kanggo misahake lan ngenali kategori Produk.

 

KATALOG TAB-CUT: FOR PUBLICATIONS pangguna-loropaken.

Nambahake fitur index tab-cut (utawa ‘step-cut’) menyang pencetakan katalog sampeyan minangka cara sing apik kanggo nggawe dheweke luwih gampang digulung lan bakal menehi merek sampeyan luwih apik babagan pilihan konsumen.

 

Ing jagad sing ditargetake lan dipersonalisasi saiki, sampeyan kudu menehi pamirsa apa sing dikarepake lan dibutuhake kanthi cara sing gampang lan ora rewel. Nyetak Katalog nganggo tab indeks--sampeyan bisa kanthi gampang misahake katalog utawa brosur dadi bagean-bagean supaya para pelanggan bisa nemokake kanthi cepet apa sing digoleki. Dheweke bakal mbukak katalog kanthi naluri amarga ngirit wektu nalika nggoleki produk.

 

1. Product Pambuka saka Catalog Printing karo tab indeks


Apa printing katalog karo tab indeks?

Ing proses nglereni tab indeks, katalog utawa brosur sing dicithak lan diikat duwe potongan cilik sing dipotong ing sisih tengen. Iki ditindakake ing bagean lan saben bagean ditindakake supaya gampang pangguna nemokake apa sing dibutuhake ing publikasi sampeyan.

 

Bagean sing ditandhani iki bisa dipotong kanthi gaya persegi dowo kaya sing ditampilake ing gambar kita uga bentuk setengah bunderan sing dipotong dadi kaca.

 

Kepiye cara nggunakake tab indeks?

Iki paling apik ing katalog utawa brosur kanthi pirang-pirang bagean sing kudu dingerteni kanthi jelas lan gampang diakses. Yen sampeyan grosir sing adol ing perdagangan bangunan utawa nyediakake produk menyang pedagang, iki mesthine kanggo sampeyan.

 

Yen sampeyan pengin nggawe proses tuku gampang sabisa kanggo pelanggan, guneman karo kita kanggo menehi saran babagan cara tabbing indeks bisa digunakake kanggo sampeyan.

 

2. Catalog Printing karo tab indeks Spesifikasi

 

Ukuran Trim

8.5*11 in

16 kaca minangka siji teken

Pencetakan Katalog kualitas premium kanthi tab indeks ing China

kaca

240+4 p

Katalog pencetakan warna kertas matte kanthi tab indeks

Bahan

Isi karo kertas seni premium 128g

Tutup nganggo kertas seni premium & tekstur laminasi nganggo flap

Ikatan

Lem Symth & Sewn

Rampung

Printing warna lengkap

Laminasi

Die cutting

Tabing indeks

Pencetakan katalog kanthi tutup die cut & tab indeks

Tembung saka Klien nganti Pencetakan Warna Kaya

Perusahaan sing apik kanggo ditangani, utamane wakil salesku. Anna. Aku katon kanggo akeh perusahaan kanggo kuotasi lan Anna ngadeg metu langsung. Dheweke ngerti persis apa sing dakgoleki, dheweke pancen profesional, grapyak lan responsif. Produkku teka wingi lan aku seneng banget karo kualitase - pancen sing dibutuhake. Rega banget :) Matur nuwun!

 

3. Rampung saka Printing Katalog karo tab indeks


Printing warna lengkap

Laminasi

Die cutting

Tabing indeks



4. Napa Shenzhen Rich Color Printing kanggo Catalog Printing karo tab indeks?


* Pencetakan katalog kanthi tab indeks nggampangake pelanggan

* Bahan premium kaya kertas, tinta

* Printing Katalog karo tutup nglereni mati

* Pamulangan cepet

 

Kustomisasi katalog Printing

Pencetakan Katalog kanthi tab indeks ing Shenzhen China

Ukuran

Kustomisasi Printing

Format gedhe kasedhiya

kaca

1 lembar = 2 kaca

Jumlah kaca sing genap (tambah kothong yen ana)

Kaca-kaca gedhe Pencetakan Katalog kanthi tab indeks kasedhiya

Kertas Isi

Kertas seni glossy populer karo majalah lan buku seni printing:

80gsm, 100gsm, 105gsm, 128gsm, 157gsm, 200gsm, 250gsm

 

Kertas seni matte populer karo percetakan buku meja kopi, percetakan buku gambar anak:

80gsm, 100gsm, 105gsm, 128gsm, 157gsm, 200gsm, 250gsm

 

Kertas offset sing ora dilapisi uga disebut kertas tulis utawa kertas bebas offset sing populer karo printing planner, printing notebook diary, printing cookbook. Iku pilihan sing paling apik kanggo endpapers hardcover amarga kertas uncoated banget awet lan kuwat.

80gsm, 100gsm, 120gsm, 140gsm, 160sm, 180gsm

 

Kertas Tekstur Khusus

Popular minangka tutup buku foto hardcover. Iki bakal nggawa sampeyan perasaan sing beda!

Bahan Sampul

Kertas seni glossy kanthi laminasi

157gsm, 200gsm, 250gsm, 300gsm, 350gsm

 

Kertas seni matte kanthi laminasi

157gsm, 200gsm, 250gsm, 300gsm, 350gsm

 

CIS kanthi laminasi

200gsm, 250gsm, 300gsm, 350gsm

90% buku papan anak kanthi 2 lembar 350gsm utawa 400gsm dipasang bebarengan

 

Kertas Tekstur Khusus kayata Buckram, Wibalin

Ikatan

Smyth Sewn Casebound

Sewn lan lim Binding

Jahitan pelana

Wire-O Binding

Spiral Binding

Jahitan Benang

Gampang mbukak flexi bound

jilidan buku papan

Penutup Finishing

Laminasi Glossy

Matt Laminasi Kab

Laminasi Tutul Lembut

Laminasi Anti Gores

Busa Padding

Finishing Khusus

Varnish UV

Varnish

Varnish banyu

Foil ing macem-macem werna

Titik UV

Embossing

Debossing

Die cutting


5. Rincian pengiriman Catalog Printing kanthi tab indeks


Nyilikake bungkus kanggo nglindhungi tutup buku

Ekspor karton kanthi papan pemotong sing aman ing sisih ndhuwur

Ekspor palet fumigasi

 

Pengiriman kasedhiya kanthi ekspres, udhara utawa segara.

Kanggo jumlah cilik, welcome nggunakake Door to door service by sea. Iki bakal ngirit wektu & tenaga ing dokumen & Bea Cukai.

 

Yen buku kita luwih saka 3 pallets,CIF dening segara menyang pelabuhan laut kanthi palet ing bakal dadi cara sing apik kanggo ngirit biaya pengiriman & nglindhungi buku nganggo palet.

Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit lan milih pengiriman kanthi segara, ayo miwiti Pencetakan Katalog kanthi tab indeks luwih awal kanggo mesthekake yen bakal duwe wektu sing cukup kanggo kapal laut.

 

6. FAQ saka Printing Katalog karo tab indeks


A. Formatting

Pers offset njaluk kabeh tata letak lan format kaca ing njero disimpen minangka file PDF kanthi kabeh font lan gambar sing ditempelake lan disimpen ing resolusi 300 dpi.

 

Kaca-kaca ing njero kudu digawe kanthi ukuran potong buku sing wis rampung lan disimpen minangka file PDF lengkap sing ngemot kabeh kaca ing njero.

Tambah kaca kothong ing ngendi wae sing sampeyan rumangsa cocog kanggo mungkasi kanthi jumlah kaca (malah).

 

Tutup njaba kaya file stamping foil kudu disusun dadi siji file sing kapisah kalebu tutup ngarep, utomo, lan mburi.

Ngluwihi .125 inch bleed kabeh sak keliling saka tutup buku dumadi.

 

B. Apa wektu turnaround ing pesenan Katalog Printing karo tab indeks?

Pencetakan Katalog digital jangka pendek kanthi tab indeks biasane siap ing 1-3 dina sawise konfirmasi E-bukti.

 

Catalog Printing karo tab indeks prototipe karo sewn mbutuhake watara 1 minggu amarga setelan wektu dawa saka mesin.

 

Gedhe mbukak nutup katalog Printing karo pesenan tab indeks (umume pesenan liwat 1000-2000 Unit) biasane njupuk 2 minggu sawise sampel disetujoni.

 

Wektu turnaround pesenan akeh gumantung saka kerumitan proyek buku kita. Turnaround tansah Negotiable.

 

C. Apa biaya saka Printing Katalog karo tab indeks perlu supaya dawa?

Amarga kerumitan sistem rega kita, ora bisa ngetung biaya buku kanthi cepet. Sugeng rawuh email sampeyan kanthi spek buku, lan umume kita bakal bali menyang sampeyan sajrone 48 jam.

 

D. Iku pisanan sing duwe Printing Katalog karo tab indeks, Apa sampeyan suggest kanggo mesthekake asil sukses?

Penting kanggo bukti maca naskah sampeyan kanggo mesthekake yen tata basa, ejaan, karya seni lan kabeh aspek liyane saka dokumen sampeyan sampurna - kaya sing sampeyan pengin ndeleng ing versi cetak pungkasan. Kita nindakake sing paling apik kanggo nyekel utawa ngindhari kesalahan sing jelas, nanging sampeyan kudu mesthekake yen materi sing diwenehake cocog karo visi sampeyan. Disaranake sampeyan nggawe manawa sampeyan ngetutake dokumen spesifikasi file. Kanthi nggatekake kosakata, judhul, grafis lan dimensi, sampeyan bakal mbantu njamin asil sing sukses.

 

E. Apa jinis buku sing bisa dicithak?

Yen sampeyan wis ndeleng ing rak toko buku - umume kita bisa nyithak. Kawruh pakar pasir peralatan cetak kelas donya kita mesthekake yen sampeyan ora mung entuk asil saka standar sing paling dhuwur, nanging sampeyan duwe akses menyang kabeh pilihan sing dibutuhake kanggo mesthekake proyek sampeyan tekan potensial.

 

F. Kepiye carane ngirim file Catalog Printing karo tab indeks?

Email- Sampeyan bisa ngirim file ing sangisore 20 MB langsung liwat email menyang sales rep.

USB Flash Drive utawa Disk- Kanggo proyèk werna Komplek, kita luwih seneng sing pelanggan nyedhiyani file digital ing USB flash drive utawa disk bebarengan karo hard copy.

Unggah liwat situs web gratis menyang alamat email Sales Rep

Pisanan: www.wetransfer.com

Kapindho: wwww.dropbox.com






Panas Tags: Pencetakan Katalog Kanthi Tab Indeks, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, China, Kualitas, Murah

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk